ДТП на Одещині: скільки людей загинуло з початку року

В результаті аварій постраждали 490 людей

Поліція Одеської області закликає громадян неухильно дотримуватися правил дорожнього руху у зв'язку зі збільшенням потоку автотранспорту на дорогах. За перші чотири місяці поточного року на автошляхах Одещини сталися 3362 ДТП, 385 з яких – з постраждалими.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


У результаті аварій травми різного ступеня тяжкості отримали 490 людей, 47 із них – загинули. Найпоширенішими видами ДТП залишаються :


  • зіткнення транспортних засобів під час руху - 2270;

  • наїзди на транспортні засоби, що стояли - 400;

  • інші статичні перешкоди - 364;

  • наїзди на пішоходів - 201

  • наїзди на велосипедистів - 18;

  • перекидання транспортних засобів - 87.


Працівники сектору реагування патрульної поліції постійно слідкують за дорожньою безпекою на автошляхах. Найбільшу увагу поліцейські зосереджують на автодорогах міжнародного та національного значення сполученням Київ – Одеса, Одеса – Рені, Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, Одеса – Кучурган, Одеса – Южне, Одеса – Чорноморськ, де зросла кількість ДТП із загиблими та травмованими, — йдеться в повідомленні.

дтп.JPG

За ознаками статей 286 та 286-1 Кримінального кодексу України слідчі зареєстрували 198 правопорушень. Упродовж періоду з січня по квітень, правоохоронці завершили досудові розслідування 140 проваджень та скерували обвинувальні акти до суду щодо правопорушників.


“Коментарі” писали, що нещодавно сталася трагічна аварія в селі Борисівка, Татарбунарської територіальної громади. За попередніми даними, водій автомобіля Toyota Carina був нетверезим, коли сідав за кермо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися