В Одесі унаслідок аварії постраждало троє людей: що сталося

Всіх довелося шпиталізувати до лікарні

Одеські поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій постраждало троє людей. Аварія за участю двох легковиків сталася 17 травня близько одинадцятої години ранку на регульованому перехресті вулиць Колонтаївської та Сєрова.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Правоохоронці попередньо встановили, що водій Audi проігнорував червоний сигнал світлофора і зіткнувся з керманичем Peugeot, що рухався перпендикулярно на зелене світло.

Унаслідок аварії до лікарні із травмами різного ступеня тяжкості доставили усіх її учасників: 26-річних водія та пасажирку Audi, а також 35-річного водія Peugeot.

Вирішується питання щодо правової кваліфікації події та  внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.



Скільки людей загинуло з початку року

Поліція Одеської області закликає громадян неухильно дотримуватися правил дорожнього руху у зв'язку зі збільшенням потоку автотранспорту на дорогах. За перші чотири місяці поточного року на автошляхах Одещини сталися 3362 ДТП, 385 з яких – з постраждалими.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 4 травня, у селі Випасне Білгород-Дністровського району сталося зіткнення двох автомобілів. У результаті аварії травмувалися троє людей, зокрема, шестимісячний хлопчик, який перебував на задньому сидінні одного з авто.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися