Сів п'яний за кермо чужого автомобіля, розбив його і втік: поліцейські на Одещині затримали молодика

Вартість завданих збитків становить 125 тисяч гривень

Одеські поліцейські викрили жителя Березівщини у низці правопорушень. У нетверезому стані молодик  сів за кермо чужого автомобіля, розбив його і втік.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

24-річний житель Іванівської громади вирішив підвезти додому свою дівчину на автомобілі Renault Espase, який ненадовго залишив у нього у дворі приятель. Молодика не зупинило ні те, що він був п’яний та  позбавлений права керування транспортом за водіння у нетверезому стані, ні відсутність дозволу від власника іномарки.

Чоловікові легко вдалося завести легковий автомобіль, оскільки він не був закритий, і ключ знаходився у замку запалення. Проте, після того, як водій виїхав за межі подвір'я, він втратив контроль над автомобілем, що призвело до його з'їзду з дороги та перекидання. Керманич та його пасажирка вдалося уникнути пошкоджень, проте автомобіль зазнав значних збитків.

Згідно з експертною оцінкою, вартість завданих збитків становить 125 тисяч гривень. Після аварії водій покинув місце події та втік додому. Інформація про аварію стала відома завдяки очевидцям.

Поліцейські повідомили горе-водію про підозру. Йому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Максимальне стягнення, яке передбачене санкціями статей – штраф у розмірі двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (34000 гривень) з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на 26 км автодороги М-05 Київ — Одеса, поблизу селища Глеваха, сталась серйозна ДТП. Зіткнулися вантажівки з напівпричепом та два легкові автомобілі.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися