Одеські патрульні врятували знесилену бабусю, яка була зачинена в квартирі

Жінка не могла самостійно піднятися

Патрульні Одещини прийшли на допомогу одеситці, якій стало зле у власній оселі. Екіпаж отримав виклик про допомогу, яку потребувала 85-річна жінка, що проживає на вулиці Канатній. 

Про це повідомляє Патрульна поліція в Одеській області. 

За вказаною адресою вирушили охоронці порядку Богдан Оскер та Григорій Кривий. Дорогою вони викликали швидку допомогу.

Квартира була замкнена зсередини, а не звернення патрульних ніхто не відгукувався. Тож інспектори, розігнувши решітки на вікні, змогли потрапити в оселю на першому поверсі.

У помешканні на підлозі вони побачили знесилену жінку, яка ледь розмовляла. Бабусі дали попити, після чого поліцейські разом з медиками транспортували її до карети швидкої допомоги.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одеські патрульні оперативно прийшли на допомогу чоловіку, у якого стався судомний напад. Стурбований заявник звернувся на лінію 102 та повідомив, що його літній сусід помер вдома, а він не може додзвонитися у відповідні служби і попросив допомоги поліцейських.

Також на Одещині поліцейські врятували літню жінку, яка кілька діб знесилена лежала в лісосмузі та ледь не вмерла від зневоднення й переохолодження. Наразі 74-річна жінка знаходиться в медичному закладі під наглядом лікарів, небезпека її життю минула. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися