У Чорноморську стався прорив труби: місто залишилося без води

У місті стався прорив водопровідної магістралі: коли з’явиться вода - невідомо

Прорив водопровідної магістралі у Чорноморську залишив половину міста без води. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив мер Чорноморська Василь Гуляєв. 


“У нас прорив п’ятисотки труби. За ці вихідні ми вже мали 5-6 проривів. Приблизно у половини міста не буде зараз води, але ремонтні роботи вже розпочалися”, - повідомив Гуляєв.


Міський голова пообіцяв, що більш детальну інформацію надасть увечері. Якщо із відновленням водопостачання виникнуть затримки, у місті працюватимуть машини з розвозу технічної води.


Нагадаємо, раніше “Комментарі” вже писали, що в Одесі 29 травня через аварійно-ремонтні роботи без водопостачання залишилися деякі мешканці Хаджибейського району.  Про це повідомляє "Інфоксводоканал". Воду відключили за адресами: - вул. Михайлівська., 1-17, - Дальницька, 2,4, - Картамишевська, 9в, - Комітетська, 26,а, б, - Прохоровська., 75, - Степова., 6-24. Відновити водопостачання планується до 18:00. На даний час працівники "Інфоксводоканалу" виконали 80% від запланованих робіт.


Раніше  “Комментарі” повідомляли, що цьогоріч пляжі міста Чорноморськ будуть знову закритими для купання. Заборона накладена військовими через те, що на пляжах Чорноморська немає хвилерізів.Тому, за словами Гуляєва, в місті розглядається питання відкриття пляжів для купання, але остаточного рішення ще немає.


Військове командування заявляло, що вважає недоцільним відкриття курортного сезону в Одеській області. Своєю чергою, голова Громадської ради при Одеській ОВА Сергій Братчук повідомляв, що військові очікують від одеського муніципалітету відповідних пропозицій щодо облаштування зон відпочинку на певних локаціях.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися