На Одещині власник пасіки тероризував жінку-алергіка

Тепер чоловіку доведеться сплатити штраф

В Болграді на Одещині власник бджіл заплатить штраф за їх незаконне утримання. Жінка – алергік і страждала від бджіл, яких чоловік розводив із низкою порушень.

Про це повідомляє Болградська міська рада. 

Чоловік, як виявилося, розмістив пасіку на приватному дворі, який йому не належить. Але навіть якби він був власником цієї території, встановлювати пасіку поблизу інших житлових будинків теж слід відповідно до вимог. А саме: по периметру пасіки мають бути висаджені дерева та кущі, а паркан має бути висотою не менше 2,5 метрів для підвищення літа бджіл. По-друге, під один бджолиний будинок має бути відведена площа – 30-35 кв. м, що також не було дотримано.

Власник пасіки отримав попередження та наказ – до 1 червня пасіку ліквідувати або розмістити відповідно до всіх вимог. І якщо за це порушення у нього поки що є можливість уникнути штрафу, то за незаконне утримання худоби на тому ж дворі, яке також було виявлено під час перевірки, йому доведеться заплатити 680 гривень.

Якщо порушення правил утримання сільськогосподарської худоби не буде усунено до 1 червня, їхньому власнику доведеться заплатити максимальний розмір санкції за цією статтею – 1360 грн, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліція викрила одесита, який влаштував “наркоплантацію” у власній оселі. Під час обшуку правоохоронці виявили насадження коноплі, які вирощувалися у горщиках для кімнатних квітів і були дбайливо доглянуті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися