На Одещині вантажівка наїхала на "Жигулі": подробиці смертельної аварії

Наразі проводиться низка експертиз

На автошляху Київ-Одеса вантажівка наїхала на "Жигулі".  Внаслідок аварії одна людина загинула, ще одна – в лікарні у важкому стані.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Трагедія сталася поблизу селища Любашівка, що в Подільському районі. Як попередньо встановили поліцейські, 29-річний іноземець, керуючи фурою Mercedes-Benz із напівпричепом, рухаючись у напрямку Одеси зіткнувся з автомобілем "ВАЗ-2107" під керуванням 49-річного чоловіка, який їхав попереду в попутному напрямку.

Унаслідок аварії водій легковика загинув на місці, а його 35-річного пасажира потрапила до районної лікарні з травмами різного ступеню тяжкості. Керманич вантажівки не постраждав. Перевірка на стан сп’яніння показала, що він був тверезий.


Відомості про аварію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розглядається стаття  - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. 

Поліцейські встановлюють всі обставини події, в рамках розпочатого кримінального провадження призначена низка експертиз.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині розслідують обставини ДТП за участю вантажівки та легкового автомобіля. Внаслідок аварії, що сталася на перехресті автодоріг М-13 та Р-33 неподалік села Дем’янівка Окнянської громади, травмувалися троє громадян.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися