На Одещині поліція повернула до матері маленького хлопчика, який загубився на вулиці

Поки мати готувала їсти, дитина вийшла на вулицю й попрямувала у невідомому напрямі

У місті Подільськ, що на Одещині житель звернувся до поліції, повідомивши про знайдення одинокого хлопчика на вулиці Соборній. Малечу помітив випадковий перехожий, який оперативно сповістив правоохоронців. 


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Почався процес пошуків рідних дитини. Правоохоронці опитали мешканців приватних будинків на вулиці, де хлопчика було знайдено. 


Мати хлопчика була знайдена майже негайно, коли вона бігла назустріч правоохоронцям. Виявилося, що дитя тихенько вийшло з подвір'я, коли мати готувала обід, і пішло у напрямку вулиці. Тим часом мати, яка помітила зникнення дитини, рушила в пошуках у протилежному напрямку, не звертаючись до поліції. Правоохоронці провели з нею профілактичну бесіду, нагадавши, що у разі зникнення дитини важливо негайно звертатись до поліції, а не витрачати час на самостійні пошуки.


Я вдячний жителю нашого міста, завдяки небайдужості якого дитина не постраждала, адже таким маленьким діткам вкрай небезпечно гуляти вулицею на самоті. Водночас хочу закликати дорослих стежити за маленькими дітьми, які, залишившись без контролю, можуть загубитися, стати жертвою нещасного випадку чи навіть протиправних посягань, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що на Одещині шестирічна дівчинка пішла з дому і її довелося шукати цілу ніч. Аж на ранок дитину знайшли біля озера на закинутій фермі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися