Поліцейського, який влаштував бійку, відсторонили від роботи

Конфлікт поліцейського та місцевого мешканця стався 5 червня в селі Долинське Ренійської ОТГ

Поліцейського з Ізмаїлу відсторонили від виконання службових обов’язків після бійки з місцевим жителем. Про це повідомляє Національна поліція в Одеській області. 

Як виявилось, правоохоронці приїхали складати адміністративні матеріали відносно чоловіка, який керував автомобілем напідпитку.

“У роботу поліцейських почав втручатися односелець правопорушника, незадоволений тим, що його знайомого притягують до відповідальності. Після неодноразових вимог інспектора припинити подібну поведінку, на які громадянин не реагував, відбувся конфлікт, – зазначили у поліції.

Конфлікт записали на камеру. На відео поліцейський нападає на місцевого жителя і погрожує "застрелити і викинути в поле як собаку". Водночас, його напарник не зупиняє конфлікт, а мовчки спостерігає. 

Поліцейського та його колегу, який не зупинив напарника відсторонили від службових обов’язків. Наразі проводять службове розслідування. Після його завершення матеріали передадуть до ДБР.

Раніше “Коментарі” писали, що в одному з сіл на Одещині було проведено обшук за місцем проживання 35-річного місцевого мешканця та було вилучено майже два кілограми канабісу. За такі дії йому загрожує чималий штраф або навіть позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Нагадаємо, що працівники регіональної філії "Одеська залізниця" розподіляли ролі та здійснювали крадіжку дизельного пального з тепловозів, яке потім реалізовували поблизу своїх місць проживання. Ця злочинна схема тривала протягом кількох місяців, поки її не викрили правоохоронці та завдала збитків на суму шістдесят тисяч гривень. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися