На ринку під час вручення повістки почалась стрілянина: подробиці

За хуліганство правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі

Ввечері 18 червня в мережі почали розповсюджувати відео скандалу між співробітниками військкомату та місцевим жителем. За інформацією місцевих пабліків, на ринку представники ТЦК відкрили стрілянину в повітря при спробі вручити чоловіку повістку. На відео самих пострілів немає, але є обурення громадян. 


За словами свідків, конфлікт спровокували озброєні співробітники військкомату. Один із них – старший лейтенант приблизно 40 років, з ним був рядовий, віком приблизно 25 років. Постріл у повітря зробив офіцер. Як виявилось згодом, постріл у гору був зроблений зі стартового пістолета.


В Нацполіція Одещини відреагували на інцидент в області. У відомстві зазначили, що правоохоронці встановили усіх учасників інциденту. З ними нині проводять слідчі дії. Вилучені зброю, набої, стріляну гільзу й інші речові докази надалі скерують на експертне дослідження.


“Слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 4. ст. 296 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.Триває слідство”, - йдеться у повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що Національна поліція в Одеській області встановлює обставини смертельної аварії, яка трапилася біля села Броска. За попередньої інформацією, водій вантажівки виїжджав з другорядної дороги на головну і наїхав на 64-річного місцевого жителя, коли той намагався перейти дорогу. Потерпілий помер на місці, адже отримав несумісні із життям травми. Як стало відомо, 57-річний водій вантажівки - з Києва. Наразі його перевіряють на стан алкогольного сп’яніння. Тривають слідчі дії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Тарас

19 червня 2023, 18:17

"Як виявилось згодом, постріл у гору був зроблений зі стартового пістолета." - ага, щоб почати забіг...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися