ДТП з іноземцями на Одещині: є постраждалі

Наразі водія перевірять на стан алкогольного сп’яніння

Вчора біля третьої години дня на Одещині сталася ДТП на ділянці дороги між селами Удобне та Старокозаче. Внаслідок неї постраждали п’ятеро людей.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.
За попередніми даними, 32-річний іноземець не впорався з керуванням автомобілем Mercedes-Benz Vito та з’їхав у кювет, де транспортний засіб перекинувся. У результаті автопригоди травми різного ступеня тяжкості отримав водій та четверо його пасажирів-земляків: двоє чоловіків віком 20 та 60 років і дві жінки 25 та 32-х років. Зараз їм надають медичну допомогу.

На місці ДТП працюють співробітники територіального підрозділу поліції, які здійснюють регулювання руху та встановлюють всі обставини аварії. Наразі відомості внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 КК України як порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження. Остаточну кваліфікацію події буде надано після встановлення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень потерпілих і перевірки водія на стан алкогольного сп’яніння, — йдеться в повідомленні.

picture
Нагадаємо, що Національна поліція в Одеській області встановлює обставини смертельної аварії, яка трапилася біля села Броска. За попередньою інформацією, водій вантажівки виїжджав з другорядної дороги на головну і наїхав на 64-річного місцевого жителя, коли той намагався перейти дорогу. Потерпілий помер на місці, адже отримав несумісні із життям травми.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися