На Одещині загубився трирічний малюк: скільки його розшукували

Дитину без нагляду дорослих виявив поблизу торговельного центру

Поліцейські розшукали сім’ю маленького трирічного жителя Білгорода-Дністровського. Хлопчик гуляв із старшою сестрою і непомітно відійшов від неї.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Дитину без нагляду дорослих виявив поблизу торговельного центру на вулиці Тимчишина перехожий. Оскільки малюк не зміг назвати своїх батьків та домашню адресу, чоловік звернувся до поліції.

Правоохоронці відразу почали пошуки його батьків. Менш ніж за пів години ті вийшли на зв'язок з правоохоронцями і пояснили, вони відпустили 3-річного сина разом із 15-річною донькою погуляти поряд з будинком. Діти пішли до супермаркету, де хлопчик відійшов від сестри та пішов на вулицю. Знайти його самотужки дівчинці не вдалося, про що вона розповіла мамі з татом.

З хлопчиком все добре, правоохоронці передали його батькам, провели з ними роз’яснювальну роботу і закликали дивитися за малечею пильніше. Також відносно них склали протокол за частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За невиконання обов'язків щодо виховання дитини на них очікує попередження або штраф у розмірі від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що протягом минулого тижня у міських пологових будинках Одеси з’явилися на світ 135 маленьких українців. Серед них була одна двійня.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися