В Одесі літня жінка загубила онука: хлопчика розшукувала поліція

Хлопчик вирішив трохи погратися недалеко від дому тому й пішов

Одеський поліцейський допоміг літній жінці розшукати семирічного онука. Добре знаючи територію обслуговування та поряд з нею, правоохоронець витратив на пошуки хлопчика 15 хвилин.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

З дитиною наразі все добре. Увечері до поліції звернулася жителька Одеси із повідомленням про те, що її онук загубився по дорозі з села Ілічанка, де вони разом були у гостях.

На пошуки хлопчика відразу скерували правоохоронців Одеського районного управління поліції №2, зокрема поліцейського офіцера Красносільської громади Євгена Наумова, який вже три роки опікується місцевими жителями. Саме він оперативно розшукав зниклого.  Раніше сім’я в поле зору правоохоронців не потрапляла та на обліках соціальних служб не перебуває.

Я відразу пішов перевіряти місця, де збираються дітлахи, і помітив схожого за описом хлопчика на одному із дитячих майданчиків Пересипського району Одеси, що безпосередньо прилягає до території мого обслуговування. Він розповів мені, що просто вирішив трохи погратися недалеко від дому. Я пояснив дитині, чому не варто йти кудись без дозволу та супроводу дорослих та до яких трагічних наслідків це може призвести, а бабусю закликав бути більш пильною, - розповів поліцейський.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині співробітники поліції вирушили на виклик щодо сварки сусідів у селі Стрюкове. Проте, по дорозі правоохоронці помітили лежачого чоловіка на узбіччі.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися