Гауляйтер Сальдо погрожує ударами по Одещині та Молдові

Молдова вже відреагувала на заяви Сальдо

Ставленик Кремля на окупованій Херсонщині Володимир Сальдо після вибухів на Чонгарському мосту 22 червня заявив, що готується атака на мости Одещині та в молдавських Джурджулештах. Він анонсував, що "невдовзі буде дуже серйозна відповідь".

Про це заявив гауляйтер Володимир Сальдо.

Координати мостів в Одеській області, в молдавський Джурджулештах, які були в складі України... Всі ці координати відомі. Тому буде скоро відповідь дуже серйозна, – погрожує Сальдо.

Водночас Сальдо не пояснив, чому Росія раптом вирішила атакувати територію Молдови. Він тільки пригадав, що Джурджулешти перейшли до складу Молдови під час президенства Віктора Ющенка.

МЗС Молдови збирається викликати російського посла після погроз гауляйтера Володимира Сальдо вдарити мостом через Дунай після вибухів на Чонгарі 22 червня.

Такі заяви є абсолютно неприйнятними. Ми не потерпимо подібних висловлювань, спрямованих проти Республіки Молдова, – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, у ніч проти 22 червня в окупованому Криму підірвали Чонгарський міст. Про це повідомив так званий "голова" півострова Сергій Аксьонов.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що вночі 22 червня ворог атакував Одеську область дронами-камікадзе типу Shahed 136/131. Такі атаки продовжуватимуться, тому що держава-терорист продовжує отримувати нові партії “Шахедів”



Джерело: https://t.me/SALDO_VGA/933


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися