В Одеській області вилучено незаконних цигарок майже на 9 млн гривень

Під час обшуків на Одещині було вилучено майже 80 тисяч пачок цигарок

З початку червня детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) в Одеській області розкрили чотири склади з незаконно виготовленою тютюновою продукцією та місця її безпосередньої реалізації. Здійснено 18 обшуків, під час яких було вилучено товарів на загальну суму понад 8,5 млн гривень.

Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

У ході розслідування було встановлено осіб, які організували постачання незаконно виготовленого тютюну до Одеси. Двоє одеситів організували канал збуту гуртових партій контрафактних товарів, які потім реалізовували в роздрібних точках продажу на території міста та області. Під час обшуків складських приміщень, які були використані для зберігання гуртових партій, було виявлено та вилучено понад 79 тисяч пачок цигарок без марок акцизного податку.
picture

Також, в рамках досудового розслідування, було проведено обшуки місць безпосереднього збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів. Під час цих обшуків були вилучені контрафактні цигарки без марок акцизного податку, а також грошові кошти, які були отримані від реалізації цих незаконних товарів.

Нагадаємо, що прикордонники, СБУ та Нацгвардія провели спільну операцію з виявлення підробного алкоголю та цигарок. Правоохоронці викрили підпільний цех з виробництва контрафактної продукції у селі Кучурган, що в Одеській області.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися