В Одесі на скандальному будівництві робочий впав у котлован

Чоловіка госпіталізували з травмами

В Одесі на будівельному майданчику на Гагарінському плато 47-річний робітник упав у триметровий котлован. Чоловіка з травмами доставили в лікарню. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Одеській області.

"Встановлюються обставини події, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України", - розповіли в поліції.

Нагадаємо, проти цього будівництва виступають місцеві жителі. Замість обіцяної школи та дитячого садка, там, за їхніми словами, нібито ведеться будівництво трьох висоток.

picture

Автор фото: Олег Николин

Як раніше писав портал "Коментарі", в міжнародному аеропорту "Одеса" триває будівництво нової злітної смуги. Робочі практично закінчили укладати руліжну доріжку (РД-А5), яка буде з'єднувати нову бетонну смугу зі старої асфальтобетонної.

Площа доріжки становить майже 13 тисяч кв. м (це майже два футбольних поля стадіону "Чорноморець"), а її структура ідентична структурі нової смуги і має таку ж товщину покриттів. На ділянці примикання будівельники облаштовують пандус з асфальтобетону, площа якого майже 9 тисяч кв. м. З вересня 2019 аеропорт працював в режимі прийому літаків з укороченою на 450 м робочою довжиною посадкової смуги.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися