На Одещині було конфісковано алкоголю та цигарок на більш ніж 7 млн грн

Поліція Одещини склала понад 500 адмінпротоколів проти підприємців

На Одещині працівники поліції провели операцію з припинення незаконного обігу алкоголю та цигарок. В її результаті були вилучені значні обсяги контрабандних товарів. 

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Згідно з даними, правоохоронці виявили понад 19 тисяч літрів алкоголю та 62 тисячі пачок цигарок, загальна вартість яких перевищує сім мільйонів гривень. За більш як місяць роботи, поліцейські склали 525 адміністративних протоколів проти підприємців та торговців, які порушили норми законодавства. 
picture

Наразі також триває досудове розслідування стосовно трьох осіб, які були залучені до виготовлення, зберігання та реалізації алкогольної продукції відомих світових брендів шляхом незаконних методів. Вони підозрюються за статтями 199 та 204 Кримінального кодексу України.

Загалом, правоохоронці забрали у недобросовісних торговців 61 949 пачок тютюнових виробів та 18 728 літрів алкогольних напоїв. За такі порушення, залежно від їхньої важкості, незаконним торговцям загрожує штраф або позбавлення волі з конфіскацією незаконного товару та отриманого від його продажу прибутку.

Нагадаємо, що прикордонники, СБУ та Нацгвардія провели спільну операцію з виявлення підробного алкоголю та цигарок. Правоохоронці викрили підпільний цех з виробництва контрафактної продукції у селі Кучурган, що в Одеській області.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися