Пожежа в житловому будинку на Одещині: є постраждалі

Внаслідок загоряння вогонь охопив площу в 60 кв. м

На Одещині, в одному з сіл Березівського району, сталася пожежа в одному з житлових будинків. Сигнал про загоряння надійшов до Служби Порятунку о 04:05 ранку, рятувальники оперативно вирушили на місце події.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Одеській області.

Прибувши на місце, рятувальники сталі свідками загоряння даху та майна в одній з кімнат житлового будинку. Полум'я охопило значну площу, створюючи загрозу поширення пожежі на сусідні приміщення. Рятувальники вжили негайних заходів для локалізації пожежі та її подальшої ліквідації.

О 04:46 пожежу вдалося локалізувати. Вогонь був повністю погашений о 05:24, і загальна площа, яку вразив вогонь, становила близько 60 м². Однак, внаслідок пожежі постраждав громадянин, 1957 року народження. Він отримав опіки на нижніх та верхніх кінцівках (10% тіла). З метою надання необхідної медичної допомоги, потерпілого в стані середньої тяжкості було доставлено бригадою швидкої медичної допомоги до місцевої лікарні.

За попередніми даними, ймовірна причина пожежі полягає в необережному поводженні з вогнем. Детальніші обставини та обсяг збитків наразі з'ясовуються. На місці події працювала 1 одиниця техніки від ДСНС, а також 4 рятувальники. Місцева пожежна команда також вийшла на допомогу, з 1 одиницею техніки та з чотирма членами особового складу.

Нагадаємо, що майже 2 години понад 70 рятувальників боролись з вогнем в триповерховій будівлі заводу на Чорноморського Козацтва. Загиблих та постраждалих, на щастя, немає.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися