В Одесі підрахували збитки від влучання російського дрона по гуртожитку

5 травня російські окупанти вночі атакували Одесу і випустили по місту 15 дронів

В Одесі фахівці підрахували збитки від атаки БПЛА "Shahed" 5 травня 2023 року. Тоді було зафіксовано влучання до будівель гуртожитку одного з навчальних закладів міста. 

Про це повідомили в Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу.

Фахівці інспекції разом з представником Департаменту екології та природних ресурсів Одеської області обстежили території влучань і розльоту уламків, та розрахували шкоду, завдану довкіллю. Встановлено, що загальна площа засмічених ділянок складає 8,1 тис. кв метрів.

Обрахована сума шкоди, завданої внаслідок засмічення, – понад 1,7 млрд грн. Інформацію про завдані збитки додано до реєстру порушень у сфері охорони навколишнього природного середовища, який веде Оперативний штаб при Державній екології, - йдеться в повідомленні. 

Зазначимо, 5 травня російські окупанти вночі  атакували Одесу і випустили по місту 15 дронів "Shahed-131/136". Сили протиповітряної оборони знищили 12 з ворожих безпілотників, однак три з них влучили у гуртожитки одного з навчальних закладів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що власники постраждалого від обстрілів житла отримують адресну матеріальну допомогу. У червні рф здійснила кілька атак на Одесу, внаслідок чого пошкодження отримали житлові будинки у Пересипському,  Приморському та Хаджибейському районах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися