Шукали всю ніч: на Одещині двоє дітей заблукали в катакомбах

До пошуку дітей були залучені всі можливі служби

На Одещині вчора о 23:10 через службу “102” до Служби порятунку надійшло  повідомлення, що двоє хлопчиків, народжених у 2010 та 2008 роках, заблукали в катакомбах села Нерубайське Одеського району. Негайно були залучені всі відповідні служби для початку пошукової операції.

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Одеській області.

Протягом усієї ночі поліцейські, кінологи, рятувальники, працівники Громадської організації "Пошук" та небайдужі громадяни об'єднали свої зусилля, щоб знайти зниклих дітей. Батькам та родичам зниклих надавалась необхідна підтримка психологів від Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС). О 06:30 ранку дітей було знайдено всього за 300 метрів від входу до катакомб, і вони були цілі та неушкоджені.
picture

Рятувальники закликають як дорослих, так і дітей, не наражати себе на небезпеку, не відвідувати самостійно катакомби. Звертаємось вкотре до батьків: піклуйтесь про своїх дітей, контролюйте їх дозвілля, пояснюйте їм правила безпеки. Пам'ятайте, що безпека вашої дитини — це, перш за все, ваша особиста відповідальність, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині вчора о 15:18, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в одному із сіл Болградського району. Коли рятувальники прибули на місце події було встановлено, що горить дах одноповерхового приватного будинку.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися