В Одеській області працівниця банку поцупила з рахунків понад 300 тисяч гривень

Правоохоронці викрили співробітницю кредитно-фінансової установи, яка користуючись службовим становищем, перерахувала на особистий рахунок велику суму грошей

В Подільську Одеської області правоохоронці викрили співробітницю кредитно-фінансової установи, яка за три роки спустошила казну банку більш ніж на 300 тисяч гривень. Про це повідомили в ГУ Нацполиции України в Одеській області.

Як з'ясували слідчі, жінка мала доступ до транзитних рахунків банку, в якому працювала. Користуючись службовим положенням вона, протягом 2016-2017 років, перерахувала на особистий рахунок близько 185 тис. грн., після чого звільнилася.

У 2018 році жінка знову влаштувалася на колишню роботу і, використовуючи стару схему, поповнила власні доходи на 132 тис. грн. Однак на цей раз співробітницю банку викрили поліцейські. У разі доведення провини, їй загрожує до восьми років позбавлення свободи.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в Україні з'явилася нова схема махінацій з банківськими картками. Шахраї нібито випадково забувають карту у банкоматі і просять витягнути тих, хто опинився поруч. Після того, як добродушний чоловік допоміг їм, вони перевіряють баланс і починають говорити, що з рахунку пропали гроші, вимагаючи їх повернути.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися