Експедитор викрав з території Чорноморського порту сім дорогих авто

Правоохоронці підозрюють експедитора приватного підприємства у викраденні автомобілів загальною вартістю понад 3 млн гривень

Прокурори підозрюють експедитора приватного підприємства у викраденні семи автомобілів з території Чорноморського морського порту. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Одеської області.

Слідчі з'ясували, що в початку листопада експедитор ввів в оману головного інспектора митного контролю та незаконно вивіз з території митного поста сім машин Mitsubishi outlander. Загальна вартість вкрадених автомобілів становить понад 3 млн грн.

Правоохоронці розповіли, що чоловік займався процедурою з експедирування вантажу з моменту прибуття в Чорноморський порт до безпосереднього відправлення власнику.

За клопотанням прокуратури суд відправив підозрюваного під варту з правом внесення застави.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", патрульні поліцейські в ніч на 12 грудня затримали п'яну одеситку, яка розбила цеглою скло автосалону на вулиці Отамана Головатого. Вона розповіла інспекторам, що хотіла потрапити в салон, вибрати автомобіль і проїхатися на ньому по вулицях міста.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися