Поліція Одеси затримала підозрюваного у нападі на жителя Миколаївської області

Одесит завдав ножового поранення жителю Миколаївської області та втік

В Одесі правоохоронці швидко затримали місцевого мешканця за підозрою у вчиненні тяжкого тілесного ушкодження жителю Миколаївської області. 25-річного чоловіка з пораненням живота госпіталізували, а зловмиснику може загрожувати до 8 років ув'язнення. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Правоохоронці були проінформовані про інцидент вчора вночі медичними працівниками швидкої допомоги, яких викликали свідки події.

Поліція встановила, що чоловіки познайомилися напередодні у дворі багатоповерхівки в Пересипському районі. Під час спільного вживання алкоголю між ними виник конфлікт, під час якого один із них наніс іншому ножове поранення в живіт та втік.

Завдяки детальному опису зловмисника, який був наданий свідками, поліція зуміла встановити його особу та місцеперебування всього за декілька годин. Чоловіка затримали на його місці проживання в тому ж районі, де під час обшуку вилучили предмет, що може бути знаряддям злочину.

Наразі 32-річного містянина затримано в процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси ми вже повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння. За скоєне правопорушнику загрожує від пʼяти до восьми років позбавлення волі. Слідчі дії тривають, – прокоментував начальник відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Ігор Страшной.

Нагадаємо, після проведення детального розслідування, поліцейські Одеського району затримали чоловіка у справі про тяжке побиття його знайомої, що призвело до її смерті. Зловмиснику вже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, і йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Крім того, поліція Одеського району затримала чоловіка, який жорстоко побив свого односельця і покинув його на дорозі, де потерпілий пізніше помер. Зловмиснику загрожує до 10 років ув'язнення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юрій

25 квітня 2024, 15:19

В армію не йдуть, гади, бояться, а ножом пирити можуть без страху

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися