Фіктивний шлюб для виїзду за кордон: на Одещині затримали “молодят”

За такі послуги чоловік заплатив одеситці з інвалідністю 8 тисяч гривень

32-річний українець вступив у шлюб з 56-річною жінкою, яка мала інвалідність, з метою виїзду за кордон. Однак, їх плани розкрилися під час спроби перетнути кордон на одному із пунктів пропуску на Одещині.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Прикордонники та співробітники СБУ помітили підозрілу пару під час прикордонного контролю на пункті пропуску "Старокозаче". Жінка була старшою за свого чоловіка на понад двадцять років, а дата одруження випадково збігалася з днем, коли вони запланували “весільну” подорож.

З'ясувалося, що 32-річний українець відкликався на оголошення в Інтернеті про можливість укласти шлюб з жінкою, яка має інвалідність, з метою отримання можливості виїхати за кордон. За цю послугу чоловік заплатив 8000 гривень.
picture

Чоловік проживав в одному з сіл Южненської міської громади Одеської області, а жінка була родом з Одеси. Після шлюбного обряду в Одесі, вони негайно вирушили до кордону. Проте, учасники цієї незаконної схеми отримали невдалий результат, оскільки їх передали представникам Національної поліції.

Нагадаємо, що Служба безпеки України провела успішну операцію в Одесі, викривши черговий канал втечі “ухилянтів”, які прагнули покинути Україну незаконно. У результаті проведених дій, двох організаторів цього нелегального способу було затримано.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися