Переїхав жінку вантажівкою та поїхав далі: в Одесі поліція розслідує смертельну ДТП

Жінка переходила дорогу у невстановленому місці в Пересипському районі Одеси

11 липня, приблизно о 17:00 годині, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода на перехресті вулиць Заболотного та Добровольського в Пересипському районі Одеси. Жінка потрапила під колеса вантажівки та загинула.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

За попередньою інформацією поліції, 30-річний водій вантажівки, який проживає в Хмельниччині, скоїв наїзд на 75-річну жінку, яка перетинала дорогу у невстановленому місці, під час руху транспортного засобу по ділянці з круговим рухом та перед перетином трамвайних колій. Після інциденту водій продовжив рух. На жаль, внаслідок цієї ДТП потерпіла загинула.

Поліцейські провели ряд слідчо-оперативних заходів та знайшли водія. Він пояснив, що не помітив, що наїхав на жінку. Перевірка на стан сп'яніння водія показала, що він був тверезим.

Поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження вилучили транспортний засіб, призначили низку експертиз. Триває слідство, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що На Одещині, сталася трагедія на автодорозі між селами Кубей та Городнє у Болградському районі. За попередніми даними поліції, 22-річний житель Нових Троян, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, керуючи автомобілем "BMW", втратив контроль над транспортним засобом, виїхав за межі дороги та зіткнувся з деревом.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися