Жахлива подія в Одесі: до одного з пляжів прибило труп маленького дельфіна

Наразі науковці та екологи встановлюють причину смерті тварини

На півдні України продовжують проявлятися наслідки підриву Каховської ГЕС російськими терористами. До узбережжя Одеси, а саме до пляжу “Дельфін” 13 липня прибило труп маленького дельфіна.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Співробітники Департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради спільно з НДУ "Українським науковим центром екології моря" здійснили огляд місця та зафіксували факт загибелі дельфіна. Труп тварини було транспортовано до НДУ "Українського наукового центру екології моря" для подальшого дослідження та встановлення причини смерті.
picture

Після завершення дослідження, результати будуть передані до правоохоронних органів, зокрема з метою визначення можливої збройної агресії та встановлення шкоди та збитків, завданих об'єктам тваринного світу.

Нагадаємо, що внаслідок повені, спричиненої підривом та руйнуванням дамби Каховської гідроелектростанції в Херсонській області, жахлива подія сталася на пляжі "Золотий берег". Тут було виявлено труп самця крапчатого оленя, який потрапив на морське узбережжя.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися