В Одесі вночі у ДТП постраждали четверо людей: подробиці

Один з водіїв рухався на червоний сигнал світлофора

Поліцейські встановлюють обставини ДТП у Хаджибейському районі Одеси. На перехресті вулиць Космонавтів та Генерала Петрова вночі зіштовхнулися два автомобіля – Volkswagen Transporter та Daewoo Lanos. Постраждало четверо людей.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Попередньо поліцейські встановили, що зіткнення сталося, коли 62-річний водій Daewoo проїжджав  перехрестя  на зелений сигнал світлофора, у той момент коли 35-річний водій Volkswagen рухався на червоний. Унаслідок аварії  до лікарні потрапив молодший за віком водій та двоє його пасажирів і один пасажир Daewoo.

Обох керманичів перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезі. Повні обставини події встановлює слідчо-оперативна група по розслідуванню дорожньо-транспортних пригод. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одеській області водій легковика наїхав на двох велосипедистів. Унаслідок аварій, яка сталася сьогодні, 14 липня, близько шостої години ранку на автодорозі Одеса – Южне між селами Сичавка та Кошари, одна людина загинула, ще одна – госпіталізована.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися