Одеські патрульні показали перші кадри з місця падіння уламків на будинки

Зайшовши у приміщення, інспектори виявили чоловіка, якого притиснуло залишком ракети й він не міг рухатись

З'явилося відео з бодікамер одеських патрульних, які перші прибули на місце падіння уламків внаслідок російського обстрілу 18 липня.  Уламками збитих ракет та вибуховою хвилею пошкоджено об'єкти портової інфраструктури, кілька приватних домоволодінь. У власному будинку поранення отримав літній чоловік, його забрали до лікарні.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області. 

На місці події патрульні побачили отвір у даху будинку. Зайшовши у приміщення, інспектори виявили громадянина, якого притиснуло залишком ракети й він не міг рухатись. Інспектори разом з сусідами потерпілого витягли чоловіка з-під уламків. Поліцейські викликали на місце всі екстрені служби та до приїзду медиків контролювали стан його здоров’я.

Інспектори огородили місце події та після прибуття екіпажу швидкої допомоги передали їм пораненого громадянина.


Зазначимо, сьогодні вночі держава-терорист здійснила черговий підступний обстріл Одеси. Всього спочатку було випущено по півдню України 31 дрон-камікадзе типу Shahed, а потім ворог запустив з акваторії Чорного моря 6 ракет “Калібр” по місту.

Тим часом, на 10:00 ранку 18 липня у Чорному морі було виявлено вісім ворожих кораблів, які перебувають у стані бойової готовності. Серед них є два носії крилатих ракет типу "Калібр", загальний залп яких сягає до 6 одиниць.   




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися