Одеські поліцейські перевірили майже півтори тисячі людей під час комендантської години

Частина з них знаходилася на вулиці без обов’язкових перепусток та посвідчень

Поліцейські Одещини за тиждень перевірили майже півтори тисячі громадян, які перебували на вулиці під час комендантської години. Загалом за сім днів патрулі, що слідкують за правопорядком з 12 години ночі до 5 години ранку, виявили 1465 громадян.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Частина з них знаходилася на вулиці та в інших громадських місцях у заборонений час без обов’язкових перепусток та посвідчень. У них перевірили документи, що посвідчують особу, багаж та машини за їхньої наявності. Крім того, поліцейські по гарячих слідах розкрили п’ять кримінальних правопорушень, а також склали 130 протоколів.

Зокрема, мова йде про такі статті як порушення правил керування або експлуатації транспортного засобу, правил користування ременями безпеки або мотошоломами, перевищення встановлених обмежень швидкості руху і т.д.

Комендантська година на території Одеської області діє з 24 години ночі до 5 години ранку, у цей час без спеціальних перепусток та посвідчень знаходитися поза домівкою заборонено, крім випадків, коли необхідно пройти в найближче укриття під час повітряної небезпеки. Нехтуючи обмеженнями воєнного стану ви ускладнюєте роботу Сил безпеки й оборони України, а також наражаєте на небезпеку самих себе, тож плануйте свої справи так, щоб опинитися вдома до початку комендантської години, - нагадали правоохоронці. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Київському районі Одеси поліцейські затримали "закладчика" наркотиків. У нього вилучили заборонені речовини з кількох схованок, та з його оселі.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися