Обстріл Одеси: виявлено загиблу людину

Вісім мешканців Одеси, серед яких дитина, отримали поранення внаслідок обстрілу

Ворог третю ніч поспіль вдається до потужної ракетно-дронової атаки по півдню України. Сили ППО на Одещині знищили 12 дронів Shahed та 2 ракети “Калібр”. Проте не обійшлося без прильотів та постраждалих.

Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

Попри знищення дронів-камікадзе та крилатих ракет “Калібр”, ракети “Онікс” та Х-22 не вдалося збити. Вони є надскладними для ураження засобами протиповітряної оборони через їхню швидкість та траєкторію польоту.

Атакувавши саме порти зернової угоди, завдавши пошкоджень портовій інфраструктурі, терористи влучили також в об'єкти цивільної інфраструктури, які ніяк не повʼязані з портами. Зруйнували  адмінбудівлю в середмісті Одеси, де вибуховою хвилею пошкоджено ще кілька будинків, в тому  числі житлових. 4 місцевих мешканці отримали поранення, серед них 1 дитина. Ще 1 людину в ході пошуково-рятувальної операції під завалами виявили загиблою, — йдеться в повідомленні.

Внаслідок атаки було зафіксовано пожежу в складських приміщеннях одного з підприємств Одещини. Цивільний працівник зазнав поранень. Згодом рятувальникам вдалося оперативно приборкати вогонь та запобігти подальшому поширенню вогню.

Нагадаємо, що сьогодні вночі ворог знову здійснив ракетно-дронову атаку по Одесі та Миколаєву. Вже третю ніч поспіль окупанти підступно обстрілюють південні регіони України.


Джерело: https://t.me/odeskaODA/2046

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися