Сьогодні до берегів Одещини прибило міну: подробиці

Через шторм в Чорному морі значно збільшується мінна небезпека

Внаслідок штормової погоди на півдні України, сильно підвищилась мінна небезпека. Так, до узбережжя Миколаївської та Одеської областей прибило міни невідомого типу.

Про це повідомляє ОК “Південь”.

Сьогодні вранці 26 липня до берегів Одещини прибило дві міни невідомого типу, які самовільно здетонували. Також вчора ввечері 25 липня до узбережжя Чорного моря в Миколаївській області, через шторм принесло міни яка самовільно вибухнула. Через підрив міни в будівлі рекреаційної інфраструктури повибивало кілька десятків вікон. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Наголошуємо! Мінна небезпека узбережжя і прибережних вод надзвичайно висока, посилена наслідками техногенної повені після підриву російськими окупантами Каховської ГЕС. Тоді в море принесло багато вибухонебезпечних предметів. До того ж провокативна поведінка ворога в акваторії Чорного моря може призвести до додаткового збільшення мін. Будьте пильні та обережні. Дотримуйтесь норм та обмежень правового режиму воєнного стану. Бережіть себе, не наражайте на небезпеку, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що значне збільшення мінної небезпеки на узбережжях було зафіксовано внаслідок підриву Каховської ГЕС окупантами. Лише в Одеському та Миколаївському регіонах прибилося до берега 9 мін.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися