На Одещині самовільно здетонували ще дві міни

Від вибуху пошкоджено дачний будинок

Ще дві міни самовільно здетонували на Одещині 26 липня. В тому самому районі, де вибухнули дві попередні, самовільно спрацювала ще одна міна. 

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Іншу винесло неподалік Одеси на самий уріз води. Внаслідок потужного хвилювання моря стався самовільний підрив. Пошкоджено дачний будинок.  Люди не постраждали.

Військові наголошують, що до узбережжя не потрібно наближатися щонайменше на 200 метрів, особливо під час шторму. 

Мінна небезпека 

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін з якорів та прибиття до берега, а також їх дрейфування вздовж узбережжя. Звертаємо увагу одеситів та гостей регіону, що небезпека знаходження в пляжній зоні є надто високою. І цілком імовірним є неконтрольований підрив міни, особливо в штормову погоду. У разі виявлення морської міни (мін) або предметів, схожих на них, у жодному разі їх не можна чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером 102.

"Гарячі" номери 

Цілодобова медична швидка допомога - 103

Патрульна служба МВС України в Одесі - 102

Оперативний міський центр "Швидка комунальна допомога" – 15-01

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі та області на завтра 27 липня оголошено штормове попередження І рівня (жовтого) небезпечності. Синоптики прогнозують грозу, під час грози шквальний північно-західний вітер, 15-20 м/с.  




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися