Одеська область в антитопі за кількістю ДТП з провини дітей

11% ДТП, що сталися з провини дітей відбулися в Одеській області

Кількість порушень правил дорожнього руху пішоходами швидко зростає у поточному році. За період з січня по травень 2023 року на пішоходів було оформлено неймовірну кількість – 71,3 тисячі протоколів за порушення правил дорожнього руху (ПДР). Зрівняно з аналогічним періодом минулого року це лише на невелику частку менше, ніж за весь 2022 рік, коли було зафіксовано 86,3 тисячі порушень ПДР.

Про це повідомляє Опендатабот.

Відзначається, що в середньому, у 2022 році на місяць припадало близько 7,2 тисячі протоколів на недбалих пішоходів, але цьогоріч це число зросло вдвічі, до приблизно 14,3 тисячі на місяць.

Також стало відомо, що за перші 5 місяців 2023 року кількість дорожньо-транспортних пригод, спричинених дітьми, зросла майже вдвічі, а саме в 1,7 раза. Порівнюючи з 2021 роком, коли було зафіксовано 106 таких аварій, у 2023 році їх вже 177. Найбільше з таких ДТП сталося у Львівській області - 14%, а також в Одеській - 11%, Івано-Франківській, Полтавській та Рівненській областях — по 7%.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одеській області водій легковика наїхав на двох велосипедистів. Унаслідок аварій, яка сталася 14 липня, близько шостої години ранку на автодорозі Одеса – Южне між селами Сичавка та Кошари, одна людина загинула, ще одна – госпіталізована.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися