"Південь" попереджає про нові масовані атаки росіян найближчими днями

В складних погодних умовах, на фоні грози і шторму, ворог може повторно вдатися до атак

Протягом наступних днів можливі масовані удари армії Російської Федерації. Окупанти, ймовірно, не відмовляться від комбінованих атак зі застосуванням різних видів озброєння. 

Про це під час телемарафону заявила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Однозначно тактика комбінованих атак для них вважається успішною. Вони бачать певні результати. Як правило, є влучення під час такої напруженої роботи. Тим більше, що вони використовували і хвилеподібну тактику з чергуванням різних видів озброєння, і одночасної атаки засобами з різними характеристиками і носіями. Такі атаки будуть повторюватися, абсолютно очевидно. Ймовірно, через мінливість погоди буде витримана певна пауза наразі, але наступні дні будуть достатньо тривожними, - наголошує Гуменюк. 

Також вночі попереджали, що на фоні грози і шторму, ворог може повторно вдатися до атак, зокрема з  моря. Зазначається, що виведений на бойове чергування  підводний ракетоносій залишається в готовності застосувати "Калібри".

Атака на Одещину 

Сьогодні вночі, 27 липня, ворог під час сильної грози та шквального вітру завдав ракетного удару по Одеській області. Ціль окупантів залишається незмінною — це портова інфраструктура області. Вночі під час складних погодних умов, ворог вивів на чергування підводний ракетоносій та випустив з нього по Одещині ракети “Калібр”. Вона влучила в адмінбудівлю порту, внаслідок чого, загинув цивільний охоронець 1979 року народження. Також, було пошкоджено обладнання одного з вантажних терміналів та знищено два автомобілі. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися