В Одесі під час шторму в морі потонули дві людини

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека

Вчора 26 липня,  в Одесі під час шторму в морі загинуло 2 особи. Ще одного підлітка знесло хвилею, наразі його місцезнаходження невідомо. Тривають пошуки.  

Про це повідомила пресслужба Одеської міської ради. 

Ще раз наголошуємо, що в Одесі продовжує діяти заборона на купання в морі!  Не нехтуйте правилами безпеки! Бережіть себе та своїх рідних, - йдеться в повідомленні. 

Мінна небезпека 

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін з якорів та прибиття до берега, а також їх дрейфування вздовж узбережжя. Звертаємо увагу одеситів та гостей регіону, що небезпека знаходження в пляжній зоні є надто високою. І цілком імовірним є неконтрольований підрив міни, особливо в штормову погоду. У разі виявлення морської міни (мін) або предметів, схожих на них, у жодному разі їх не можна чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером 102.

"Гарячі" номери 

Цілодобова медична швидка допомога - 103

Патрульна служба МВС України в Одесі - 102

Оперативний міський центр "Швидка комунальна допомога" – 15-01

"Коментарі" писали, що вночі через сильні пориви вітру та грозу спричинили відключення 73 населених пунктів в Одеській області. Енергетики вже повернули світло в 31 населений пункт, забезпечивши електропостачання для більше ніж 17 тисяч сімей.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися