Поліція встановлює обставини трьох ДТП на Одещині: є загиблі

За попередніми даними всі водії були тверезі

На території Одещини сталося три дорожньо-транспортні пригоди, що призвели до двох загиблих та госпіталізації чотирьох осіб. Поліцейські наразі розслідують всі обставини аварій, які сталися вчора, 28 липня, в Білгород-Дністровському та Ізмаїльському районах.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Перша автопригода мала місце близько п'ятої години ранку поблизу села Десантне Ізмаїльського району. За попередніми даними, 23-річний водій автомобіля KIA не впорався з керуванням через перевищену швидкість, внаслідок чого транспортний засіб врізався у зупинку та зіткнувся з деревом. Пасажирка, 20-річна знайома водія, отримала травми та була доставлена до лікарні, тоді як водію надали медичну допомогу на місці, і йому не знадобилась госпіталізація. Водій перебував у тверезому стані.

Другий інцидент стався близько 10 години вечора на трасі Одеса — Рені, у межах села Михайлівка Білгород-Дністровського району. За попередніми даними, 54-річний водій автопоїзда MAN скоїв наїзд на 42-річного пішохода, який переходив дорогу в невстановленому та неосвітленому місці. Пішохода госпіталізували, тоді як водій автопоїзда не постраждав. Перевірка на стан сп'яніння показала, що він був тверезий.

Третя аварія сталася близько 11 години вечора на автодорозі сполученням Шабо — Сергіївка — Татарбунари, у межах села Приморське Білгород-Дністровського району. За попередніми даними, 37-річний водій автомобіля "Audi" не впорався з керуванням, виїхав з дороги та зіткнувся з деревом. Керманич та його 33-річний пасажир загинули через отримані травми, а двоє інших пасажирів - 31-річна жінка та її 2-річний син — були госпіталізовані з тілесними ушкодженнями. 

На місцях ДТП працювали співробітники територіальних підрозділів поліції. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 та частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одеській області водій легковика наїхав на двох велосипедистів. Унаслідок аварій, яка сталася сьогодні, 14 липня, близько шостої години ранку на автодорозі Одеса – Южне між селами Сичавка та Кошари, одна людина загинула, ще одна – госпіталізована.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися