Охорона екс-нардепа розігнала акцію протесту у церковно-парафіяльної школи в Одесі

В Одесі у церковно-парафіяльної школи, збудованої на місці колишньої міжрейсової бази моряків, відбулася акція протесту

1 вересня у День знань, Сергій Ківалов урочисто відкрив свійє черговий приватний навчальний заклад на фактично вкраденої у одеситів землі. Відкриття супроводжувалося акцією протесту, яку розігнала охорона приватної школи. Про це пише "Одеський Кур'єр".

Незважаючи на карантинні заборони на вулиці Академічній на місці колишньої міжрейсової бази моряків відбулося пафосний масовий захід за участю дітей - відкриття приватної церковно-приходської школи.

"Захід розпочався зі звичними Ківалову помпою і пафосом. Колишній народний депутат з неприхованою радістю роздавав інтерв'ю своїм кишеньковим телеканалам", - пише видання.

Біля школи зібралися одесити, які вирішили нагадати Ківалову про його обіцянки - побудувати церковно-приходську школу, доступну для всіх бажаючих, а не приватний заклад для отримання прибутку.

Закінчилося все тим, що охорона Ківалова, застосовуючи фізичну силу, просто розігнала юдей, не соромлячись бити жінок похилого віку і творити це дійство на очах дітей.

Нагадаємо, що шляхом обманних махінацій, Сергій Ківалов відвів собі 1,3 гектара землі на пільгових умовах нібито під будівництво громадської церковно-приходської школи. У підсумку, з безкоштовною і громадської, школа перетворилася в приватний навчальний заклад для обраних, де навчання коштує 11 700 гривень в місяць. Більш того, колишній нардеп продовжує і далі просити пільги, маючи намір перекласти на муніципальний бюджет (за рахунок платників податків), частину своїх витрат на утримання приватної школи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися