В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві дівчинки

15-річний підозрюваний був знайомий з убитою і раніше вже потрапляв у поле зору поліції

В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві 14-річної дівчинки. Ним виявився її 15-річний знайомий. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

14-річна мешканка Суворівського району міста поїхала в суботу відпочивати з друзями за місто і не повернулася. У неділю правоохоронці виявили її тіло у лісосмузі, а сьогодні заявили, що з підозрюваним вже проводять невідкладні слідчі дії.

"Він ховався у своїх знайомих. Хлопець - 15-річний одесит, який перебуває на профілактичному обліку в поліції і, крім цього, влітку був засуджений Суворівським районним судом до умовного терміну за грабіж", - рапортували в поліції.

У відомстві кажуть, що зібрали достатньо доказів прямої причетності підлітка до вбивства дівчинки. Зокрема, вилучили мобільний телефон, який він забрав у неї.

Начальник поліції Олег Бех пообіцяв, що не залишить цю справу безкарною.

"Я щиро співчуваю родині загиблої дівчинки. Не як міліціонер, а, перш за все, як людина і батько", - заявив Бех.

У мерії розповіли, що загибла навчалася у школі №71. За словами заступника директора міського департаменту освіти і науки Оксани Скебало, дівчинка була з благополучної сім'ї.

"Фахівці виїдуть в школу, перевірять, яка робота проводилася психологом, і проаналізують ситуацію в класі", - запевнила чиновниця.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бангладеш за вбивство учениці релігійної школи покарають 16 осіб.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися