Хотіла виїхати за кордон: поліція розшукала та повернула 16-річну дівчину з Одещини додому

Неповнолітню мешканку Одещини вдалося розшукати на кордоні у Львівській області

Поліцейські Білгород-Дністровського району допомогли знайти 16-річну дівчину, яка планувала виїхати за кордон. Неповнолітня була виявлена на одному із прикордонних пунктів пропуску у Львівській області.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Мати 16-річної дівчини звернулася до поліції після того, як донька повідомила про намір виїхати до Польщі, почавши свою подорож із відвідин подруги в Одесі. Мати зрозуміла серйозність ситуації та звернулася за допомогою на спецлінію "102".

Завдяки співпраці між кримінальною поліцією та прикордонниками, вдалося оперативно розшукати дівчину у Львівській області. Завдяки правоохоронцям вдалось зупинити її наміри виїхати за кордон.

Дівчина пояснила, що поїхала в Одесу, вже плануючи дістатися звідти до Львівської області, а звідти – до Польщі по закордонному паспорту, який потай від рідних зробила заздалегідь. За кордоном на неї чекав друг. Утікачку поліцейські відвезли додому. Раніше сім’я у поле зору правоохоронців не потрапляла. Наразі вирішується питання щодо складання адміністративних матеріалів за невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей, що передбачено ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, — йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, що 14-річна Конська Надія, що проживає у місті Веселиново, Миколаївської області, пішла з дому та не повернулася. 17 липня дівчинка пропала. Тільки 24 липня її мати пішла до поліції та попросила допомоги. Згодом стало відомо, що підліток може перебувати в Одесі. За добу правоохоронці знайшли пропажу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися