ДТП на трасі Одеса-Рені: чоловік опинився в пастці

Чоловік не впорався с керуванням, що призвело до зіткнення з вантажівкою

Вчора на трасі Одеса-Рені трапилась дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок неї легковий автомобіль за кермом якого знаходився чоловік 1986 року народження врізався у вантажівку.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Одеській області.

За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля не впорався з керуванням, що призвело до зіткнення з вантажівкою. Швидка реакція екіпажів Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) дозволила оперативно деблокувати постраждалого водія зі зруйнованого легкового авто.

Працівники швидкої медичної допомоги надали першу допомогу водієві легкового автомобіля, який отримав середньої тяжкості травми. Після надання необхідної медичної допомоги, постраждалого було госпіталізовано до медичного закладу для подальшого спостереження та лікування.

Нагадаємо, що поліцейські склали відносно водія декілька адміністративних матеріалів, який сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння і скоїв ДТП. Автопригода сталася 8 серпня у місті Березівка.

"Коментарі" писали, що на Одещині з’ясовують деталі дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на автодорозі Одеса – Южне поблизу селища Нова Дофінівка. За попередньою інформацією поліції, 68-річна водійка автомобіля “Toyota” рухалась у бік міста Южне, не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу.

Читайте також