На трасі Одеса-Южне сталася масштабна ДТП: двох постраждалих госпіталізували

Водіїв перевіряють на стан сп'яніння

На Одещині з’ясовують деталі дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася сьогодні на автодорозі Одеса – Южне поблизу селища Нова Дофінівка. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області.

За попередньою інформацією поліції, 68-річна водійка автомобіля “Toyota” рухалась у бік міста Южне, не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу. Там вона зіштовхнулась із автомобілем “Citroеn” під керуванням 32-річної жінки, за яким їхав “Opel”. Щоб не допустити зіткненні водій “Opel” з’їхав на узбіччя дороги, де зачепив дорожній відбійник. Унаслідок ДТП водійка “Toyota” та 27-річна пасажирка “Citroеn” з різними ушкодженнями були доправлені до лікарні. Інші учасники автопригоди не постраждали.

“Слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції встановлює всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Водіїв перевіряють на стан сп'яніння. Також на місці працює група реагування патрульної поліції, яка забезпечує рух транспорту. На даній ділянці дороги він нині ускладнений”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що поліцейські встановлюють обставини ДТП у Роздільнянському районі. Аварія сталася сьогодні між селами Кучурган та Павлівка, постраждала жінка. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Поліцейські встановлюють обставини ДТП в Ізмаїльському районі, в якій загинув семирічний хлопчик. Інцидент стався вчора вдень на автодорозі сполученням Одеса - Рені в межах села Орлівка. Про це повідомило Головне управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися