На Одещині вантажівка зіткнулась з легковим автомобілем: є постраждалі

Наразі водіїв перевірять на стан сп’яніння

Поліцейські встановлюють обставини ДТП у Роздільнянському районі. Аварія сталася сьогодні між селами Кучурган та Павлівка, постраждала жінка. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області. 

За інформацією поліції, 63-річний водій легкового автомобіля “ВАЗ” не пропустив бензовоз “КАМАЗ” під керуванням 62-річного чоловіка, в результаті чого відбулось зіткнення. Пасажирку легковика терміново госпіталізували, у неї перелом грудини. Іншим учасникам ДТП госпіталізація не знадобилася

“Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Водіїв перевірять на стан сп’яніння. Вирішується питання щодо внесення відомостей за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Поліцейські встановлюють обставини ДТП в Ізмаїльському районі, в якій загинув семирічний хлопчик. Інцидент стався вчора вдень на автодорозі сполученням Одеса - Рені в межах села Орлівка. Про це повідомило Головне управління національної поліції в Одеській області.

Крім того, у Пересипському районі Одеси сталася аварія, в якій загинув пішохід. ДТП сталося 6 серпня, ввечері на Об'їзній дорозі поблизу санаторію "Куяльник". Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися