Смертельна ДТП на Одещині: водій збив хлопчика, який перебігав дорогу

Водій легковика був тверезий

Поліцейські встановлюють обставини ДТП в Ізмаїльському районі, в якій загинув семирічний хлопчик. Інцидент стався вчора вдень на автодорозі сполученням Одеса - Рені в межах села Орлівка. Про це повідомило Головне управління національної поліції в Одеській області. 

За інформацією поліції, 36-річний водій автомобіля “Mercedes” рухався по одній із вулиці міста, коли зненацька у дорогу почав перебігати хлопчик. Потерпілий вибіг на проїжджу частині у непередбаченому для переходу місці. Хлопчика доправили до лікарні, де, на жаль, від отриманих ушкоджень він помер.

“На місці події працюють співробітники територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Перевірили керманича транспортного засобу на стан алкогольного сп’яніння – він тверезий. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що поліцейські наразі встановлюють обставини ДТП у Подільському районі Одещини. За попередньою інформацією, 23-річний водій автомобіля “Skoda Octavia” не обрав безпечну дистанцію та наїхав на 12-річного велосипедиста. Про це повідомили в Національній поліції в Одеського регіоні. 

“Коментарі” писали, що в Ізмаїлі зухвале керування автомобілем ледь не призвело до трагедії. 22 липня, на проспекті Миру водій автомобіля марки Skoda, рухався на великій швидкості та ледь не наїхав на натовп пішоходів, що перетинали дорогу на переході у встановленому місці. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися