На Одещині водій ледь не наїхав на натовп пішоходів

У водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння

В Ізмаїлі зухвале керування автомобілем ледь не призвело до трагедії. 22 липня, на проспекті Миру водій автомобіля марки Skoda, рухався на великій швидкості та ледь не наїхав на натовп пішоходів, що перетинали дорогу на переході у встановленому місці.
Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області. 
Очевидці події були вражені зухвалістю водія та звернулися до найближчого екіпажу патрульної поліції та повідомили марку і держномер автівки. Вже за пів години інспектори зупинили водія на вулиці Європейській. Під час спілкування з водієм патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння.
На водія склали відповідні адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у нетверезому стані) КУпАП. Загалом від початку року ізмаїльські патрульні виявили та оформили 152 водіїв, які перебували у стані алкогольного сп'яніння.


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі поліцейські затримали чоловіка, який керував автомобілем напідпитку та пропонував правоохоронцям неправомірну вигоду. За кермом перебував 49-річний громадянин з явними ознаками алкогольного сп’яніння.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися