В Одесі п'яний водій під час комендантської години пропонував хабаря поліцейському

Щоб уникнути відповідальності, чоловік запропонував поліцейським 300 доларів США

В Одесі поліцейські затримали чоловіка, який керував автомобілем напідпитку та пропонував правоохоронцям неправомірну вигоду. За кермом перебував 49-річний громадянин з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє Патрульна поліція в Одеській області. 

Вночі увагу патрульних привернув автомобіль Dodge, який рухався містом під час дії комендантської години. Інспектори зупинили транспортний засіб. Від огляду на стан сп’яніння на місці зупинки та в медичному закладі, водій відмовився.

Щоб уникнути відповідальності, чоловік запропонував поліцейським 300 доларів США. Водія попередили про кримінальну відповідальність за такі дії, але він наполягав на своєму.

На порушника склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП та оскільки в діях водія вбачались ознаки злочину за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ, водія затримали та передали слідчим.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що правоохоронці затримали працівника митниці на гарячому під час отримання хабара. Стало відомо, що посадовець Одеського управління експертиз та досліджень Спеціалізованої лабораторії з питань експертизи та досліджень Держмитслужби вимагав кошти у підприємців.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися