На Одещині водій легковика наїхав на 12-річного хлопчика: подробиці

Наразі дитина госпіталізована

Поліцейські наразі встановлюють обставини ДТП у Подільському районі Одещини. За попередньою інформацією, 23-річний водій автомобіля “Skoda Octavia” не обрав безпечну дистанцію та наїхав на 12-річного велосипедиста. Про це повідомили в Національній поліції в Одеського регіоні. 

Аварія трапилась пообідді у селі Ясенове Перше. Хлопець рухався у тому же напрямку, що і чоловік. Коли неповнолітній велосипедист почав повертати ліворуч, водій машини не встиг зупинитися. Хлопець каже, що він взагалі не помітив автомобіль позаду, у свою чергу чоловік пояснив, що не встиг вчасно загальмувати.

Велосипедиста доставили до лікарні. Водія автомобіля перевірили на стан сп’яніння - він був тверезий. Наразі співробітники територіального підрозділу поліції встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Раніше “Коментарі” писали, що На Одещині поліція викрила трьох чоловіків у скоєнні крадіжок гаджетів та причепа для мотоблока. Жертвами зловмисників стали жінки 37, 51 та 52 років з Розквітівської та Ширяївської об’єднаних територіальних громад. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Нагадаємо, що у Ширяївській, Березівській та Миколаївській громадах на Одещині сталася серія крадіжок, за які зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність. Правопорушники вкрали гроші, коштовності, мобільний телефон, шурупокрут та консерви.

Крім того, в Одесі поліцейські затримали місцевого молодика, який розповсюджував наркотики. Він робив "закладки" по місту. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися