В Одесі сталася смертельна аварія: подробиці

Чоловік перебігав неосвітлену ділянку дороги в невстановленому місці

У Пересипському районі Одеси сталася аварія, в якій загинув пішохід. ДТП сталося 6 серпня, ввечері на Об'їзній дорозі поблизу санаторію "Куяльник".

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

46-річний мешканець Одеського району на автомобілі Subaru Legacy наїхав на 52-річного чоловіка, коли він перебігав неосвітлену ділянку дороги в невстановленому місці. Від отриманих травм потерпілий загинув.

Водія перевірили на стан сп’яніння, він був тверезий. До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості. В рамках кримінального провадження правоохоронці вилучили транспортний засіб та призначили низку експертиз. 

Поліцейські наголошують на суворому дотриманні всіма учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху. Водії повинні бути уважними на дорозі, стежити за зміною обстановки. Пішоходи мають переходити проїзну частину дороги виключно у встановлених для цього місцях, а в темну пору доби обов’язково позначати себе світлоповертальними елементами або ліхтариками, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліцейські встановлюють обставини ДТП в Ізмаїльському районі, в якій загинув семирічний хлопчик. Інцидент стався вчора вдень на автодорозі сполученням Одеса - Рені в межах села Орлівка






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися