На Одещині п'яний водій злетів з дороги та опинився "у пастці"

Керманич від проходження медогляду відмовився

Поліцейські склали відносно водія декілька адміністративних матеріалів, який сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння і скоїв ДТП. Автопригода сталася вчора, 8 серпня у місті Березівка.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

51-річний чоловік, рухаючись на автомобілі "ВАЗ", не обрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги і зіштовхнувся з пнем. Унаслідок ДТП водія затиснуло в автомобілі. Його деблокували рятувальники та з незначними тілесними ушкодженнями передали лікарям. Керманич мав зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння, від проходження медогляду він відмовився.

Правоохоронці склали відносно чоловіка адміністративні матеріали за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Адміністративні матеріали скеровані до суду. Правопорушнику загрожує штраф у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 тисяч гривень, з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом одного року.

Поліцейські наголошують на неухильному дотриманні учасниками дорожнього руху правил ПДР. Закликають громадян бути свідомими і в жодному разі не сідати за кермо у стані сп’яніння, аби не наражати себе й оточення на небезпеку.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині з’ясовують деталі дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на автодорозі Одеса – Южне поблизу селища Нова Дофінівка. За попередньою інформацією поліції, 68-річна водійка автомобіля “Toyota” рухалась у бік міста Южне, не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися