Нічна атака Дунайського порту: поліція фіксує наслідки (фото)

Ворог поцілив у зерносховища в Одеській області

Сьогодні вночі 16 серпня ворог атакував Одеську область дронами-камікадзе типу Shahed-136. На місці влучань працюють співробітники поліції, щоб задокументувати черговий злочин російських окупантів.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Ворожа дронова атака, яка стався в ніч з 15 на 16 серпня, зачепила південь Одеської області та один з портів річки Дунай, призвівши до серйозних пошкоджень складських приміщень та зерносховищ. На місці влучань виникла пожежа, яку оперативно ліквідували вогнеборці. Крім того, пошкоджень зазнали транспортні засоби на території порту.

Наразі поліція займається розслідуванням події. Правоохоронці проводять огляд місць влучань, документують наслідки ворожої атаки та збирають матеріали для подальшого розслідування.

Вкотре закликаємо громадян не ігнорувати сигнал “Повітряна тривога”, а відразу прямувати в укриття і перебувати там до сигналу “Відбій”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні вночі ворог атакував Одеську та Миколаївську області дронами-камікадзе типу Shahed-136. Хоча більшість була збита силами ППО, деякі все ж влучили в портову інфраструктуру та складські приміщення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися