Четвертий раз за два роки: на Одещині затримали нетверезого чоловіка на мопеді без водійських прав

Чоловіка вже затримували за такі самі дії у 2021 році та двічі у 2022

На Одещині місцевого жителя вже четвертий раз поліція виявила за кермом незареєстрованого мопеда, в нетверезому стані та без водійських прав. За цей вчинок чоловіка було оштрафовано на суму 51 000 гривень, а також позбавлено права керування транспортними засобами на 10 років.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Інцидент стався ввечері на автодорозі, яка з’єднує Болград та Кубей. Патруль поліції помітив 33-річного місцевого жителя, який керував мопедом без номерного знаку. По чоловіку були помітні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння, але він  відмовився від проходження експрес-тесту на вміст алкоголю в крові.

Під час перевірки документів правоохоронці встановили, що водій не має водійського посвідчення, а його транспортний засіб не має реєстрації. Важливо зазначити, що це вже не перший раз, коли чоловіка притягують до відповідальності за аналогічні порушення. Один раз це сталося у 2021 році, а двічі – у 2022. Суд встановив стягнення штрафу на суму 51 000 гривень та позбавив правопорушника права керування на 10 років.

Поліцейські закликають учасників дорожнього руху відповідально ставитися до керування транспортними засобами, неухильно виконувати вимоги Правил дорожнього руху, забезпечуючи тим самим безпеку для себе та оточення, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині поліцейські передали до суду матеріали стосовно 31-річного жителя Березівщини, який був зупинений за кермом автомобіля Volkswagen Transporter в нетверезому стані та з підробленим водійським посвідченням. Йому загрожує як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися